Waar moet je allemaal op letten tijdens het verhuizen?

Verhuizen kan een moeilijke taak zijn. Je moet zorgen dat je alles financieel op orde hebt. Je hebt een hypotheek afgesloten bij de bank. Je hebt de verzekering ingelicht. Je hebt alle contracten nagekeken en ondertekend. En je hebt natuurlijk het juiste hui gevonden. Maar waar moet je allemaal op letten tijden het verhuizen? Daar kom je achter na het lezen van dit artikel.

Alle fiscale zaken zijn geregeld

Misschien wel een van de belangrijkste dingen waar je op moet letten tijdens het verhuizen is dat alle fiscale zaken geregeld zijn. Je wilt namelijk niet dat het jou overkomt dat er iets niet goed is gegaan waardoor je je huis niet kunt verkopen of kopen. Je hebt bijvoorbeeld de hypotheek geregeld met de bank. Ook heb je je nieuwe adres doorgegeven aan verschillende instanties. Wanneer je naar een nieuwe gemeente bent verhuisd moet je je daar ook inschrijven, dit geldt ook voor andere bij een nieuwe dokter of tandarts.

Je hebt een checklist gemaakt

Natuurlijk neem je ook diverse dingen mee als je gaat verhuizen. Zorg dat je voordat je voor de laatste keer je oude huis verlaat een checklist hebt gemaakt met wat je allemaal in moet hebben gepakt. Maak hiervoor verschillende categorie├źn aan. Dit is zodat je niks kwijt raakt wat je meteen nodig zou moeten hebben wanneer je in je nieuwe huis komt (een voorbeeld hiervan is bestek, borden en pannen). Schrijf dit ook op dozen. Ook kun je op dozen schrijven uit welke kamer deze spullen komen. Zo voorkom je veel tijd waarbij je door alle dozen aan het kijken bent met wat je allemaal nodig moet hebben.

Je weet wat voor huis je wilt

Het belangrijkste waar je op moet letten is natuurlijk dat je het juiste huis hebt gevonden. Je kunt wel verhuizen naar elk huis dat je kunt betalen. Maar of dit je favoriete huis is, is nog de vraag. Gelukkig kun je voor verschillende stijlen huizen terecht bij Bagro Vastgoed. Bekijk hier alle koopwoningen die zij te bieden hebben in regio Zundert.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *