Beste van beide werelden met een plissé hordeur

Tegenwoordig werken meer mensen thuis en de verwachting is dat dit voorlopig nog wel zal blijven. Door het kabinet is er onlangs aangeraden om ieder huis dagelijks te luchten. Dit is bevorderlijk voor de gezondheid. Een kwartier lang de ramen en deuren openen, zorgt ervoor dat het huis goed kan ventileren. Juist voor goede ventilatie, kan het handig zijn om een plissé hordeur aan te schaffen.

Waarom plissé hordeuren?

Hordeuren hebben een aantal voordelen, die gordijnen of solide deuren niet hebben. Iemand die graag wil ventileren kan een gordijn voor de deur hangen, maar dan komt er minder licht binnen. De deur openzetten kan ook, maar dat kan leiden tot ongewenste visite binnen, zoals pollen, vliegen, of de kat van de buren. Weinig mensen zullen daar behoefte aan hebben, want dan moeten er in huis plakstrips worden opgehangen of speciale vallen gezet. Voor mensen met hooikoorts is het al helemaal onprettig als er pollen binnenkomen.

Tip: plissehordeurenwebshop.nl/plisse-hordeur-op-maat/

De oplossing? Een hordeur gebruiken. Hordeuren laten wel het licht naar binnen, helpen met ventileren, en houden ongenode gasten buiten. Door het fijne gaas, verwerkt in de hordeur, kan de lucht naar binnen en buiten, maar worden insecten en pollen tegengehouden. Hordeuren zijn een goedkope optie om meer ventilatie in huis te krijgen. Omdat ze op maat gemaakt kunnen worden, is er voor ieder huis een passende oplossing te vinden.

Plissé hordeuren kunnen een stijlvolle optie zijn, want een horgordijn of deurgordijn is niet mooi te verwerken in ieder huis. Door de aluminium uitvoering zien plissé hordeuren er strak en elegant uit. Een plissé hordeur kan op bijna alle deuren gezet worden. Bij afwijkende maten kan hij goed aangepast worden. Doordat de plissé hordeuren eenvoudig te verschuiven zijn, zijn ze geschikt voor huishoudens met kleine kinderen of huisdieren. Indien gewenst zijn er ook horren voor de ramen, zodat het hele huis in dezelfde stijl is afgewerkt.

Samengevat

Het is goed voor de gezondheid om het huis iedere dag een kwartier te laten luchten. Gewoon de deuren en ramen openzetten, is niet altijd handig. Hordeuren bieden uitkomst. Hordeuren laten wel de lucht door, maar door het verwerkte gaas houden insecten en pollen buiten. Daarnaast zijn plissé hordeuren op maat te maken en kunnen zij in ieder deurframe verwerkt worden. De plissé hordeuren zijn elegant en gemakkelijk te bedienen, ideaal voor wie thuis kinderen of huisdieren heeft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *